Fysiotherapie bij blessures

Even Voorstellen

Mijn naam is Denis (Danny) Bitter en ik ben sinds de start van dit seizoen iedere dinsdagavond bij RC Bulldogs te vinden i.v.m. het fysiotherapiespreekuur tussen 19:30 en 20:30 uur. Ik ben werkzaam bij het Preventiecentrum Almere (PCA) en dit spreekuur is een onderdeel van een sponsorovereenkomst die het PCA en RC Bulldogs hebben afgesloten. Ik heb zelf altijd gerugbyd bij RC ’t Gooi en ben daar afgelopen seizoen als fysiotherapeut betrokken geweest bij de selectie. Omdat ik nu werk in Almere hoop ik wat te kunnen gaan betekenen voor RC Bulldogs.

Klachten?

Mocht u klachten hebben en niet weten wat er mee te doen dan bent u uiteraard welkom op dinsdagavond bij het spreekuur. In 10 minuten onderzoek ik de klacht en krijgt u van mij een advies. Zonder dat daar een verwijzing voor nodig is of dat daar kosten aan verbonden zijn. Waar komen de klachten vandaan en wat kan ik er aan doen. Zodat u weer zo snel mogelijk de rest van het seizoen klachten vrij kunt rugbyen. Mocht u niet rugbyen maar wel graag gebruik willen maken van het spreekuur dan kan dit uiteraard ook. Bent u in het weekend ergens tegenaan gelopen en duurt dinsdagavond te lang dan is het inloopspreekuur op maandagochtend bij ons op de praktijk een goede optie. Ook zonder verwijzing en kosteloos kunt u hier terecht voor een diagnose en advies. Meld je aan via onze website Deze link wordt geopend in een nieuw tabblad

 IMG_9411